БИХТЕ ЛИ СЕ ВАКСИНИРАЛИ? LIVE 🔴

43 хил. показвания64

  Това е първи епизод на LIVE поредицата "Ало, BGclip!" В нея ще дискутираме актуални сериозни и развлекателни теми, заедно с моя ко-водещ Миро. В същото време на телефон 0889 61 91 97 имате възможност да се включите по с коментар по повдигнатите теми.
  За днешният първи епизод избрахме да говорим дали бихте се ваксинирали срещу COVID? Бихте ли станали доброволец в COVID отделение? И одобрявате ли действащите в страната противоепидемиологични мерки?

  Коментари

  1. Vladimir Hristov

   Дани ,правете повече видеа на сем.Петканови,много сте готини и приятни за гледане,вместо да снимате тези глупости

  2. Слави Стоянов

   Ваксината може би има странични ефекти и не се знае дали е безопастна . Съветваме да не се тества от населението.Но на депутати няма проблем. И без това имаме в излишък. 🙂

  3. Dodolina Goranova

   Сега попадам на това видео. Почти всички млади хора и деца, които се обадиха, бяха по-адекватни и информирани от двамата водещи. Особено господинът до Дани е пълен о....френ! Засрамете се, господа!

  4. Деница Петрова

   Дани, давай възможност на децата под 16 години да си кажат мнението. Видя се, че разсъждават доста добре и имат с какво да ни впечатлят

  5. Darina Tn

   Тази ваксина е за да намали населението на земята и НЕ само..ако не умре 70% народ от всички страни ще пуснат нов вирус 30% с 40% по ефектен от този който е за сега..рокефелер напишете и направете един малък опит да разберете какво найстина ..

  6. ne6tolesno zanamirane

   55:05 А за това момче, което "учи" медицина... bgclip.info/run/mXaclKezyInJp3I/video Аз не уча медицина, но явно не е толкова трудно човек да има някаква елементарна обща култура и да не се излага.. 5 минути е видеото, има и субтитри на български (в случай, че го притеснява английския)..

  7. ne6tolesno zanamirane

   Един интересен "страничен ефект от ваксината": само за последните три седмици, за които е излезла официалната статистика на НСИ (за периода 16.11-06.12), са починали 7500 човека в ПОВЕЧЕ, от колкото всяка предишна година. Това са близо по 360 човека НА ДЕН, ..ВСЕКИ ДЕН, които са прибавени към "обичайните" 290, които си умират както тази, така и всяка др. година. Тези 360 човека са "САМО" 360, единствено благодарение на ограниченията, които приехме и до преди това броят починали растеше с по 45 до 90% всяка седмица и до ден днешен не съществува страна, в която този ръст да е намалял от самосебе си. За сравнение от катастрофи в България на ГОДИНА умират по 600-670 човека мисля (по спомен, може и да не са точно). www.nsi.bg/bg/content/18121/basic-page/%D1%83%D0%BC%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%B2-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%BF%D0%BE-%D1%81%D0%B5%D0%B4%D0%BC%D0%B8%D1%86%D0%B8

  8. Kristiyan Marinov

   Здравейте,ще има ли отново live на тази тема ? Искам да се включа в дискусия и да кажем нещата такива каквито са ...

  9. Daniela Tancheva

   Здррр

  10. Julia Petrova

   Здравейте! Искам да споделя и моята версия, защото днес видях лайфа ви. Първо: не бих се подложила на ваксинация, защото за мен не е надежно една ваксина да се изработи и да се приложи толкова бързо. Но ако имаме мисълтта, че може би тази цялата схема на КОВИД е конспирация и е направен вируса умишлено, следователно би могло и ваксината да се е разработила преди доста време, но това не се знае?! Второ: противо-епидемичните мерки смятам, че са напълно в плюс за едни и в минус за други, което разделя населението и прави хаос. Смятам като Миро, че трябваше за месец-два-три да се затворят напълно държавите, за да се изчисти вируса и всичко да си дойде по старо му. Смятам, че те ще доведат до такава инфлация страните (някои), че още 30 год. няма да успеем да си стъпим на краката. И трето: не бих била доброволец сега, защото съм в сфера, която няма “хоум офис”, а това неименуемо води до без доходи. Бих се отказала от работата си и бих станала санитарка!

  11. KOKICHA UZUNOV

   Дании знам че си си взел колата 👍👍🛵🛵🛵

  12. d4k10 P02

   НАЙС ТЕНИСКА НА КТМ. САМО КТМ!!!🧡🧡🧡

  13. Анджелина Маринова

   Не не искам ваксината няма Корона вирус а и да има е просто една наистина лоша

  14. Chujdozemec

   НЕ!

  15. Girgina Dimitrova

   Бъдещият медик да не става медик! :D Щом само охка, пъшка и повтаря колко е много ученето. Или той при следващата пандемия ще лекува по телефона? По-страшното от пандемията, от това че хората умират и това че хората остават без работа, са лекари като бъдещия "медик".

  16. Ива К.

   Къде да следим обявяване на следващия лайф и тема?

  17. Slavina Dimitrova

   A znae li nqkoi zashto semeistvoto na Bil Geits nqma da se vaksinira.?

   1. Vabero saka cus na ritko mdfk

    Tqhnata imunna sistema e jelqzna

  18. Делян Стоилов

   Много тъпо, че масово се свързваха някакви 10 годишни лигльовци, а човек като мен, който имаше сериозно мнение не успя.

   1. ne6tolesno zanamirane

    @Делян Стоилов Просто си напиши мнението в няколко изречения и не коментирай нищо повече с когото и да е..

   2. Делян Стоилов

    @ne6tolesno zanamirane не виждам смисъл да изпадам в полемики с хора, мислещи другояче.

   3. ne6tolesno zanamirane

    Напиши в коментарите какво ти е мнението, предполагам на много хора би им било интересно да прочетат.

  19. JustBilly77

   Живея с още 5 човека в апартамент и всеки човек има контакт с поне 20 човека = на 100 и тия 100 с още минимум х 10 човека това означава общо минимум 1000 човека и нито един не е болен от корона вирус 😩

   1. JustBilly77

    За мен най добре ако спре всичко с тоя вирус ще си е както преди защото в момента няма нищо само с глепости се занимавате даже се чедя за тоя лайф пари ли сте взели или просто не виждате Дани

   2. JustBilly77

    Аз съм щофьор на камион на 24 години смятате ли че трябва да спазвам час на пазаруване като имам време когато ми падне и ако не напазарувам ще умра от глад 🤣

   3. JustBilly77

    И между 1000-2000 човека не познаваме болни от тоя вирус познавам само един но не е болен а само го записаха като болен и взе 2000 лева 🤥 какво мислите че смятам за тоя вирус

   4. JustBilly77

    А на месец имам контакти лично аз всики ден с различни хора но в месеца се въртят същите хора около мен и са из цяла франция и половин испания 🤥

  20. Di Di

   А ти Дани, като си бил в контакт с баба ти, защо не си се самокатантонирал? И изобщо защо не са ви карантинирали контактните с нея?

  21. remonti bez granici com

   Тия наблъсканите един върху друг не са хора, а са животни!

  22. Hristina Doncheva

   Момчета, поздравления за крайния резултат; затова, че повдигате тези сериозни теми и карате и младите хора да се замислят. Не липсваха и забавните моменти. 😄 Имате добри идеи - доразвийте ги! Успех, Дани, Миро и Геца! 🍀♥️ П.П. Очаквам с нетърпение новия епизод на “Лудия репортер” 😋

  23. Галина Станколова

   Много сте готини и забавни пожелавамви дя сте здрави и да бъдете все така усмихнати☺☺

  24. Simonka S

   Колко години трябва да имаш за да станеш доброволец?

  25. Ani Asenova

   Ей поканете и мееен и менннн хихихих много яко... За Дани подкастите са добре познати, нооо вече доста ъпгреднат :D ♥♥♥♥ (на 22г. съм)

  26. Mihaela Aleksandrova

   В Германия за да има дистанция си задължен в големите магазини да имаш количка. Така дистанцията я имаш навсякъде и най-вече на касите. Защо не се взима под внимание какво прават съседните страни.

  27. gacha life

   Много сте яки идоли сте ми със Даню богатия обичам ви

  28. Daniel Mihov

   Але хора и да ви слагат такива чипове с 5дж еми супер кво ще си имаме безплатен нет

  29. Румен Ганев

   Лошото е, че заради първите навили се да станат опитни мишки поради неосведоменост,ще се наложи и останалите доброЗорно да ги последват !

  30. Румен Ганев

   Колко трябва да си тъп да се ваксинираш при тооолкова много налична информация в интернет ?!!!

   1. Iu In

    А запита ли се до колко от прдоставената информация е достоверна? Не. По-лесно е да прочетеш без да провериш дали е вярно и чак тогава да повярваш.

  31. PRESLAV V

   Браво Дани много добра работа! Хубави и важни теми и тези, надявам се да се обаждат по интелигенти събеседници. Усеща се духа на Милен в предаването ти. Пожелавам ти още много подобни и интересни епизоди, хората имат нужда от подобни дискусии в мрежата, аз лично не гледам телевизия. Успех

  32. Цветомира Владимирова

   Аз също смятам,че бройката е занижена.От началото на Ноември,много лични лекари лекуват пациентите си от Ковид 19,само с антигенен тест и симптоматика на Ковид 19,но антигенните тестове не влизат в статистиката. По същият начин,на скоро мое близко семейство се разболя,тяхната лична лекарка беше казал,да не ходят на ПСР тест,за да не влизат в статистиката.

  33. Tereza Haralampieva

   Живея в Австрия и се спазват меркитее

  34. Tereza Haralampieva

   Браво

  35. Tereza Haralampieva

   Здравейте, казвам се Тереза.

  36. Villyana Koycheva

   Дани, аз съм на 28 г. и в моя случай съм се научила вече как да се пазя от заболявания. Не съм учила за това, защото... малко или много лекарската професия, с лекарствата и всичко ме плаши. Наистина, няма лекар, който да каже всъщност истината. От какво се правят лекарствата? Само на това не си отговарям, но с моето предположение само се разболявах още и още повече от моята... страшничка болест. Само че, за мен вече съм си жива и здрава! Със силна имунна система! А как? Главно ЗЕЛЕНЧУЦИ!!! Почти без месо. Особено червено. Риба може иначе. Пиле... бялото месо. И това е! Препоръчвам го СИЛНО!

  37. Petya Shtipliyska

   Зеленият коридор обаче се обезсмисля, когато пенсионерите ходят да пазаруват по всяко време и реално биват ограничавани само хпрата под 65 годишна възраст. Трябва да има по-сериозен контрол над мерките.

   1. Ivanka Lazarova

    7 им с, 7 татъ 6 v BMW Un Honda жлези ч?. Ако. Ми го о

  38. Ebi mu maikata

   Какво става с ДДС

  39. София Борисова

   Страхотноо!!! И страхотен Гецаа!!!❤❤❤

  40. Росен Иванов

   Дани, започвай да правиш подкасти, колкото се може по често. Имам чувството, че си роден за това.

   1. Ива К.

    Абсолютно съгласна!

   2. Mama Model & Ludia Reporter

    Благодаря, Росене :))

  41. Гергина Асенова

   Днешните са бъдещето ни .. а те са супер зле ...

   1. Гергина Асенова

    Потресена съм !

  42. Galina Grigorova

   Не защото съм млада да умра

  43. Nadezhda Dimitrova

   Не!

  44. Мария Иванова

   Не мисля че маските са нужнинавън дори и да сме на две ръце разстояние а пък по едно време това спря и ние трябваше да сме в различни зони всяка паралелка в различно зона

  45. Мария Иванова

   Аз съм ви голям фен

  46. Мария Иванова

   Аз го изкарах без да знам но отидоха до болницата и така разбрах

  47. Мария Иванова

   Мисля че

   1. Мария Иванова

    Без да искам

  48. Мария Иванова

   Аз пък ям в час

  49. Мария Иванова

   Аз съм на 19 години

  50. Мария Иванова

   Не бих станал доброволец на ковид отделение

  51. Мария Иванова

   МИСЛЯ ЧЕ СА НЕНУЖНИ И ЧЕ ДЪРЖАВАТА КОНТРОЛИРА НАРОДА

  52. Nikolinka Ivanova

   Браво Дани готини сте забавни Продължавайте все така

  53. Мария Иванова

   Много сте яки

  54. Мария Иванова

   Аз не бих не мога да звъня затова казвам тук

  55. THE KILLER GAMES 22

   Не

  56. Калоян Кудинов

   Thebulgeriantimes.com и bastareport.com ,

  57. Малин Димитров

   А ВИЕ СЕМЕЙСТВО ПЕТКАНОВИ БИХТЕ ЛИ СЕ ВАКСИНИРА ЛИ?

  58. Калоян Кудинов

   Вижте само кой стои зад ваксините ! Бил Гейтс ,човек от дълбоката държава ,явен поддръжник на евтаназията и плана за депополация на световното население ! Четете ,има много информация по-темата ! Thebulgeriantimes.com

  59. Калоян Кудинов

   Пи-си-ар тестовете са негодни за откриването на вируси ,казва го човека ,който ги е създал ! Пи-си-ар теста е за да могат да ви вземат НЕЗАКОННО ДНК - то на вашият организъм ,след което събраните данни ще бъдат съхранявани във супер компютри ,какъвто ще се строи и във България за 100 милиона ! Ваксините ще са със летален край за хората 65+ тъй като те попадат във графата КОНСУМАТОРИ,и не внасят пари във държавният бюджет,а го ощетяват всеки месец под формата на пенсии ( демек са излишни) ! А доколкото до младите - бъдещето на България ,техните ваксини ще са със стерилен ефект !

   1. Калоян Кудинов

    @Borisa 123 четете сайта : thebulgeriantimes.com,за да знаете какво в действителност се случва както във България така и по - света ! Сайт ,който е независим от цензура

   2. Borisa 123

    Те първа ще става "интересно"

   3. Borisa 123

    Ужас!

  60. Калоян Кудинов

   Пи-си-ар тестовете са негодни за откриването на вируси ,казва го човека ,който ги е създал ! Пи-си-ар теста е за да могат да ви вземат НЕЗАКОННО ДНК - то на вашият организъм ,след което събраните данни ще бъдат съхранявани във супер компютри ,какъвто ще се строи и във България за 100 милиона ! Ваксините ще са със летален край за хората 65+ тъй като те попадат във графата КОНСУМАТОРИ, и не внасят пари във държавният бюджет,а го ощетяват всеки месец под формата на пенсии ( демек са излишни) ! А доколкото до младите - бъдещето на България ,техните ваксини ще са със стерилен ефект !

  61. Елица Георгиева

   Нееее

  62. Калоян Кудинов

   Ваксините са предназначени да УБИВАТ,ОСАКАТЯВАТ,И СТЕРИЛИЗИРАТ ! Всичко това ,което написах в началото е доказано от независими международни лекарски институции ,хора който са достойни за уважение ,мислещи за добруването на цялото човечество ! Доколкото до предстоящите ваксини ,те ще са със нано-технология ,която ще си взаимодейства прекрасно със сателитите на Илон Мъск и 5G системите ,който пък са военно оръжие (доказано от истински хора ,не - продажни ) . След като си положите ваксината ,тези нано - частици ще попаднат във човешкият мозък ,след което ще могат да ви влияят по - какъвто начин си поискат ! Пример : да ви внедряват мисли ,гласове ,да четат вашите мисли,да следят процесите ,който протичат във вашият организъм и т.н дълга тема (повече по нея може да откриете във сайта: thebulgeriantimes.com)

  63. Галя Василева

   Мале много ви е хубаво видеото страхотни сте Продалжавай те все така който мисли така да даде лайк на коментара и на видеото