НОСИХ АЛАЙНЕРИ 2 МЕСЕЦА И НИКОЙ НЕ ЗАБЕЛЯЗА

143 хил. показвания167

  Показвам ви как премина моето лечение с алайнери за коригиране на криви зъби и захапка. Преди 8 години носех брекети, а преди 11 апаратче, но си оставаше един и същ незавършен ефект и горен ляв зъб винаги си връщаше позицията.
  Алайнерите са модерен метод за коригиране на усмивката. За мен бяха много удобни, защото изобщо не личат, когато се носят и можех да ходя на снимки и събития без да се налага да се притеснявам от тях.
  Моят зъболекар е dr.sofienri... и съм много доволна от отношението към мен и процеса.
  Продължителността на лечението се определя от зъболекаря, след като ви направи преглед. При мен беше само 2 месеца, защото имах нужда от малка корекция.
  Предимството на алайнерите е, че вечер може да нанасяте гел за избелване и носейки ги едновременно с това да избелвате зъбите си.

  Публикуван на преди 4 месеца

  Коментари

  1. Honey & Healthy

   Мога ли да попитам как се казва кремчето за избелване което се постая в алайнерите?

  2. Silvia Koleva

   Здравей Алекс, колкп процента е избелващото гелче?

  3. kosyo

   ЦЕНА

  4. hristina hristova

   Кой е доктора и в кой град се намира?

  5. Mira Velkova

   👍🏻🤍

  6. Niklas Simonsson

   Най лесния начин да почнаеш , че някой идва от Източна Европа..... накарай го да си отвори устата и му виж черните пломби 🤣

  7. Snezhana Nikolova

   В клиника на дъщеря ми са и направили оферта за 49,800

  8. Asya Naskova

   Аз имам един въпрос. Може ли да си сложа алайнери без първо да имах някви апарати или скоби.

  9. Magdalena Panayotova

   Готино!

  10. Detelina Masleva

   Изключително жалка и НЕ професионална реклама! Браво на зъболекаря че поне си сложи ръкавици! Маската му стои много добре на брадата по време на пандемия

  11. M. Morera

   👑🌟 Александра 🌟👑 💋

  12. Моника Борисова

   Аз също използвам на долната челюст поради бруксизъм. Могат да се ползват и против скърцане със зъби вечер. А иначе използвам кутийка от биберон останала от дъщеря ми за да ги съхранявам 😃😃

  13. Elena Kaloyanova

   Интересува ме, ако съм с правилно излези мъдреци, трябва ли да ги извадя преди да сложа алайнери ?

  14. Мария Илчева

   Александра е уникална жена!

  15. tatiana naidenova

   Благодаря за полезната информация!

  16. Петя Маринова

   Неееее

  17. Петя Маринова

   Даааа обичам

  18. Crypto Escobar

   И на мен сервитьор ми е изхвърлял алайнерите със салфетката в коша и после няколко човека ровиха да ги намерят. Също така, ако имате куче трябва да ги пазите от него. Моето куче никога не дъвче неща вкъщи, но ми е изяло 3 от 50 алайнера и тогава леко насилствено ми се е налагало да мина към следващия 😅

   1. koko kokop

    @Crypto Escobar Благодаря!

   2. Crypto Escobar

    @koko kokop зъбите ми бяха много криви, на някои места се застъпваха и бяха на 2 реда, сега са идеално прави и не се е налагало отстраняване на зъби, за да се постигне този резултат

   3. koko kokop

    @Crypto Escobar След почти две години носене. има ли промяна?

   4. Crypto Escobar

    @koko kokop 10-14 дни на сет, като някои съм ги носил по-кратко, други по-дълго според това дали съм си спазвал 20-22-часовото носене на ден.

   5. koko kokop

    @Crypto Escobar По два на месец ли се слагат?

  19. Kalina Kostadinova

   аз винаги като си мия задните зъби си я затварям устата защото на истина мускула пречи

  20. Мартина Герасимова

   А защо зъболекарят не си е изправил собствените зъби? 😀

  21. Ивета Иванова

   Не спирай да се усмихваш😁😘

  22. Katerina Ilieva

   Здравейте, много полезно видео! Наистина ще е чудесно да ни информирате за някакви цени, тъй като в интернет варират доста! Хубаво е аудиторията да научи стойността на тази услуга при този или друг зъболекар (тъй като споменахте, че и други ваши познати са се зарибили и са си поставили такива алайнери). 😊🤗 Мерси предварително! ☺️

  23. Georgi Vasilev

   Ето защо Си скаран С Алекс 🤨🤨

  24. Svetlana Radev

   Полезно и приятно :)) Мерсии 🌸

  25. Monika Radeva

   Благодаря Алекс, страшно информационен клип с много полезно съдържание. Мисля, че би помогнало на много хора да решат дали да използват точно този метод. А относно част от коментарите, не им обръщай внимание. Аз лично не разбирам какъв е проблема дори и клипа да е бил с цел реклама за съотвения доктор, личи си, че е вложено старание и съдържа доста полезна информация. Също и половината коментари, които питат за цените, смятам че без проблем можете да проверите в интернет или дори да попитате собсвения си зъболекар за тази информация, като ще бъде доста по-специфично тъй като ще е за вашите лични зъби. Не смятам, че Алекс по някакъв начин е длъжна да споделя цената, ако не смята за правилно. Просто съм смаяна колко хейт има в някой хора. Още веднъж благодаря за видео и продължавай все така Алексче.

  26. Н2 О

   bgclip.info/run/e42LnamrlIzdsmE/video&feature=share

  27. TheJohnnyrosko

   душичка златна на никой не забеляза и на никой не му пука

  28. Teodora Savova

   bgclip.info/run/e42LnamrlIzdsmE/video

  29. Ivanina Todorova

   Супер!Сега на 26ти и аз съм на преглед за Инвизалайн.Каква цена да очаквам?

  30. Eleonora Skerleva

   Здравей, Алекс! Знам, че цената на алайнерите зависи спрямо сложността на случая, но би ли казала на теб колко приблизително ти струваше? П.С. Чудесна си !

  31. Ivelina Ivanova

   Аз си направих алайнери в една варненска клиника и съм много доволна. Цената на челюст е 690 лв, но са друга марка и се правят в България.

   1. Ivelina Ivanova

    @Crypto Escobar Доколкото знам и бг алайнерите се изработват посредством софтуер. Нямам наблюдения за Инвизалайн, но аз лично съм супер доволна от Денталайн. За хора като мен, които не могат да си позволят да отделят 5-10 хиляди лв за зъбите си и не искат да носят брекети си е супер алтернатива.

   2. Ivelina Ivanova

    @Диана Георгиева Аз лично съм много доволна. Нося ги вече 2 месеца, остава ми още един месец и зъбите вече почти изцяло ми се наредиха. В началото на лечението ми направиха т.нар мотивационен модел, който показва реално как ще изглежда усмивката след лечението. Вече почти съм постигнала обещаните резултати 😊

   3. Crypto Escobar

    Качеството е доста по-ниско и преместванията се изчисляват от зъботехник, а не от прецизен алгоритъм използващ богата база данни. Аз изправих зъбите си с Инвизалайн, а познавам хора, които са пробвали въпросните български алайнери и не са останали толкова доволни колкотл мен. Естествено, цената е 10 пъти по-висока и не е по джоба на всеки, но нека не залъгваме хората, че бг алайнърите са заместител на Инвизалайн.

   4. Диана Георгиева

    Може ли да кажете дали сте доволна след някакъв период? 🤗

  32. DRAGOS TANASE

   Не разбирам, правят се в САЩ, а ще са готови утре..

   1. Р. Стефанова

    Явно не слушаш добре🤣12:07

  33. Iliyana Stoilova

   Амалгана ще си махаш ли?

  34. Ani Belilska

   Заинтригува ме този метод за изправяне на зъбите. Би ли споделила каква е цената за да преценим хората с подобен проблем дали можем да си го позволим?

  35. Kichka Minkova

   Страхотно и полезно видео! Благодаря, Алекс! Аз също нося алайнери и съм много доволна! Може ли да споделиш каква е марката на гела за избелване на зъби или от къде мога да си го закупя? Впетачли ме това, че нямаш повишена чувствителност на зъбите след използването му! Благодаря предварително! :)

  36. Stella Vasileva

   За всички, които питаха за цена-отидете на консултация просто. Колкото и да ви каже тя, няма да има смисъл, защото при всеки проблемите са различни... Как пък никой не се светна,а само недоволствате.

  37. Petya Kirilova

   Ако не беше една от многото ти реклами щеше да споделиш колко ти е струвало и всякакви подробности около цената!

  38. ioana leseva

   Супер видео 🥰Може ли да споделиш цената на лечението и алайнерите?

  39. ivan vasilev

   Приблизително 2 години нося такива.Не боли и дейсва почти без да ги усетиш.Цялото удоволствие ми излезна малко над 10 000лв...

  40. TheBauer009

   Тук в Щатите тези алайнери струват около 3000$ ако имаш застраховка може би към 2500$ В България най-вероятно са около 5000 лв. по принцип цените в родината са почти идентични на тези зад океана въпреки, че стандарта на живот е коренно различен. Факти

  41. Han Pan

   Оооооо, какво ще стане, когато се завърти обратно, оооооо? Гримаси, химикали, фълшиментьо дьоооооо кратгу мернлу.

  42. alper halit

   18:27 zdr

  43. Виктория Валентинова

   Някъде лятото ходих на зъболекар за да се започне процеса с изправяне на зъбите ми, но първото нещо което трябваше да ми правят е да ми вадят зъб✨едва го преодолях✨ след това се оказало че имам нещо като тик и трябва да нося апаратче. Тогава не знаех точно какво и мислех че няма да е кой зае какво но откакто ми го дадоха съм го носила сигурно 5 пъти защото много ми се гади като имам нещо в устата и то си седи там и ми беше гадно да преглъщам слюнка и ми се случи веднъж да повърна✨това не е важно✨. Много ме е яд че не го нося, но просто не мога и явно се е видяло че ще си ходя с кривите зъби. Даже на морето мама ми кажа че ако го нося ще ми разреши да си боядисам косата ама и тва не помогна.

  44. Simona Borisova

   Ще може ли пак да направиш влог за всички дни от житния режим

  45. Красимира Цветанова

   За нас ще е много полезно, ако ни дадеш ориентир за цена.

  46. Асен Игнатов BG

   Приличаш на Жената чудо

  47. Стойчо Четрафилов

   Колко струваше цялата процедура ако не е тайна

  48. Azra Shabanova

   Аз много мразя зъболекар просто защото ме е страх

  49. Maria Slavkova

   Алекс, амалгамните пломби са токсични (и грознички) и е най-добре да си ги подмениш. 😊

   1. koko kokop

    @Mihaela Dimova Абсолютно подкрепям, това го знам от моя зъболекар.

   2. Mihaela Dimova

    @Maria Slavkova само и в Гугъл не четем ,уверявам Ви. Това,че са ви били направени некадърно е друг въпрос.Аз просто реагирах на обобщения ви извод ,че са токсични и ,,грознички'' и обясних нормално .

   3. Maria Slavkova

    @Mihaela Dimova Права сте, не съм стоматолог. Но съм прекарала живота си до ден в стоматологичните кабинети, за проблеми, които не искате да си представяте, вярвайте ми. Включително съм препатила точно от амалгама. Имам и медицински заключения. А да и хронични и автоимунни заболявания отключени в следствие на n на брой такива "пломби" 🙂. Изказването ми беше не толкова упрек, колкото опит да помогна, ама вие нали сте чела в дебелите книги и в Гугъл :) Бъдете здрава, Вие, Алекс и цялото й семейство 💜

   4. Mihaela Dimova

    @Maria Slavkova drnedialkova.com/%D0%B7%D0%B0-%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%B2-%D1%81%D1%80%D0%B5%D0%B1%D1%8A%D1%80%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B0%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D0%BC%D0%B0/ ето например къде може да се образовате малко по темата :)

   5. Mihaela Dimova

    @Maria Slavkova Моля Ви ,Вие не се излагайте с изказванията си от НЕпрофесионална гледна точка :) лека вечер ;)

  50. ivetkaa 22

   Ще ни бъде много полезно, ако ни кажеш каква е цената

  51. Теодора Павлова

   Какви са тези черни пломби? Фасадата бива, ами вътре. Доктора много професионално си носи маската.По ризка си работи, никакви предпазни дрехи. Не бих се доверила.

   1. Джиджи Pppp

    @Теодора Павлова Супер , радвай се , има хора с наистина гадни зъби .

   2. Теодора Павлова

    @Джиджи Pppp Няма! А и нямам нужда!

   3. Джиджи Pppp

    Ами недей :)

  52. AFG 003 AFG

   Много е гнусна и противна тази Александра ужас , боже прибери си версиите

   1. SR

    Леко да се не пръснеш от злоба :D :D Като ти е гнусна за какво я гледаш бе ???? Човешката злоба край няма :)

  53. Zvezdelin Stefanov

   Защо се развехте с Дани

  54. Martin Ivanov

   "Изправиха" й зъбите безплатно... Докторът й плати за рекламата... И ние я гледаме, и я правим още по-известна, за да получава още повече пари, и безплатни неща...

   1. Джиджи Pppp

    Значи най-логичното е да не я гледаш..... ние поне знаем защо я гледаме , ти правиш гледания на хора които не харесваш..... интересна логика

  55. Tina Ignatova

   Цената е заробване с кредит по 5-10 години. Моите зъби са трагедия. Пълното лечение си е 10 бона!

  56. Vania Doncheva

   Mного си красива Алекс

  57. Vania Doncheva

   Mного си красива Алекс

  58. Mihail Angelov

   Супер големи свежарки сте цялото семейство

  59. Viliana Erol

   Горе долу колко пари излиза цялата процедура от прегледа до ретайналите?

  60. Любослав Трайков

   самия зъболекар има доста грозни зъби

   1. Джиджи Pppp

    Както и повечето от диетолозите в България са по 100 кг....чак се чудиш как може такъв човек да ти помогне

   2. Tina Ignatova

    Много са така.

  61. Borqna Borisova

   Dobre moje li.nqkoi da mi kaje gore.dolu kakvi pari struva da znam che zavisi ot vischko ot.produljitelnosta kolko vreme she trae no gore.dolu kakvi pari e 2000 ili 3000 naistina me interesuva ..?

  62. Sneji Kurcheva

   Аз нося скоби и не ям с тях

  63. Monika Genovska

   Тук мисля, че е редно да кажете , че този метод с алайнерите не е подходящ за всички случай , а също така и ориентировачна цена. Не мисля, че в брекетите има нещо лошо и грозно даже напротив , показва отношение към здравето и външния вид.

  64. Вяра Христова

   Страхотно! Алекс, на теб колко парички ти струваше?

  65. Boryana Tsvetkova

   Поздравления за решението 🙂 Аз на 25 години се реших да си сложа брекети. Искаше ми се да си сложа алайнери, но ортодонтът ми каза че не са подходящи за моя случай. Въпреки това свикнах много бързо с брекетите. Те са с цвета на зъбите и не се набиват много на очи. Сега не спирам да се усмихвам въпреки че съм с брекети. Остават ми още няколко месеца лечение и нямам търпение да видя крайния резултат като ги махнат.

  66. Драго Димитров

   Как го храните тоз челинджър не знам само

  67. Ана Мария Георгиева

   Каква е цената?

  68. Nadezhda Dimitrova

   Еййййй голяма драма с тази цена за тези алайнери Ццццццц в Гугъл не може ли да видите толкова цената Хайде ще ви просветля около 700лв Е.....

   1. Krisi Dimitrova

    Между 3 и 5000 е средно,има места където са и по 7000.Явно говорите за Бг заместителите, които нямат общо с оригиналние алайнери

   2. Джиджи Pppp

    Не могат пък и не искат . Нали знаеш , на повечето им е по-лесно да се заядат и се чудят за какво..... ако толкова искаха подобен тип корекция , щяха вече да са проучили и да знаят , както каза в гугъл има всичко .

  69. Margarita Ivanova

   Здравей, Алекс. Една градивна критика към теб: прекъсваш хората и не ги оставяш да се доизкажат. Професионалистите имат какво да ни кажат със сигурност. Все пак ти благодаря за всеотдайността. 😊

  70. Maria Dimitrova

   На каква цена е цялото лечение?

  71. rosi petkova

   Каква е цената на цялата процедура

  72. Etta Dee

   а може ли малко яснота относно цената ?

  73. Bozhidar borisov

   *Да си ядеш шибания апартамент*

  74. Ивайла Шимова

   И аз поради същия проблем носех апарадче

  75. Mirela Vlaeva

   Хахахах, това за алайнерите в салфетките ме уби :D :D :D

  76. Albena Aleksova

   Браво Алекс , много полезно видео ! Благодаря ти 😊😘

  77. Nadya Ilieva

   Страхотно и полезно видео. Можеш ли да споделиш само ориентировъчна цена

  78. Анита Александрова

   ❤️❤️❤️

  79. J Yanakieva

   А лайнери,майнери, пък черните пломби грозят долните ти зъби.. срамота! Поне това зъболекарче да ти ги беше сменило или викаш авантата си е аванта, няма да се изръсваш 300 лв за две пломби, я !

  80. Джесика Димова

   Алекс, ясно е че всичко е с маркетингова цел, но поне бъди така добра да споделиш цената на всички, които зададоха този въпрос! Някак не е коректно да направиш видеото, само за да вземеш някакъв хонорар или да ти изготвят безплатно нещото. Бъди откровена и истинска, когато правиш нещата за пари и изгода, си личи!

   1. Maria Atanasova

    @Crypto Escobar Ето, това което си описал в коментара си е полезна информация, която би ориентирала хората, колкото и субективно да е лечението за всеки отделен пациент. Не е толкова сложно да се спомене ценови диапазон, нали? За жалост в България не всеки има възможост да си позволи такова лечение. След като Алекс има толкова голяма аудитория, а клипчето е информативно, нямаше да е лошо просто да спомене най-решаващия за много хора критерий - цената, така както си го направил ти в коментара си. Дискусията ми беше полезна, така че ти благодаря за информацията.

   2. Crypto Escobar

    @Maria Atanasova ами да, от толкова започват цените - от около 6000 до 10000 последно когато се интересувах. Цената на изправянето с “обикновените” брекети на повечето места започва от 3000-3500 и може да достигне над 15000лв според случая, използваните материали, апратурата, с която работи зъболекаря, експертизата му и т.н. Според мен 6 до 10к лв за инвизалайн е по-добрата оферта, защото са в пъти по-удобни, дават гаранция на изправянето, а преместванита на зъбите са изчислени от компютър, а не от човек. Поради тези причини аз предпочетох Инвизалайн за мен. Много е странно когато хората искат ориентировъчна цена за нещо, което може да варира толкова драстично. Това е същото както когато хората питат в интернет колко струва един ремонт на баня или кухня, а цената е зависи от 1000 неща. Ако искаш да си изправиш зъбите - отиваш при ортодонт и той ти дава оферти за различните лечения, които са подходящи за твоя случай. Казва ти плюсовете и минусите им и ти вече си преценяш кое ти е най-удобно и изгодно.

   3. Maria Atanasova

    Разбира се, че цените варират спрямо случея, но ако минималната цена е 5000 - 6000 лв и не можеш да си го позволиш какъв е смисъла да ходиш на консултация? Все едно да отида на тест драйв на порше, но едвам да си плащам наема :) Като съм на място в кабинета и ми кажат такава цена най-много да ми стане неловко и да си изгубя времето и това на доктора. Няма да ми паднат няколко хиляди само защто съм отишла на консултация! Затова хората я питат колко струва, от колко лева започват цените ориентировъчно, за да знаят имали смисъл да ходят изобщо. Като нямаш пари за последен модел порше, ще си караш със старата количка и толкова и не е нужно да ходиш в шоурума, за да го разбереш това!

   4. Crypto Escobar

    Цената зависи от конкретния случай и варира в хиляди левове. За подобни неща е добре да се консултирате със зъболекар. За някои пациенти лечението с брекети може да е по-подходящо от инвизалайн. Цената е по-висока от на брекетите, но са много по-удобни, красиви, по-лесно се почистват зъбите и ги няма скритите разходи на брекетите с натягания и простотии. Случаят на Алекс очевидно е лек и при нея няма нужда от атачмънти, което също може да се калкулира в цената от много зъболекари. Консултирайте се с професионалист и помолете него за оферта.

   5. Maria Atanasova

    И на мен ми стана интересно каква е цената и питах приятелка, която има доста познати стоматолози. Казали са и че цените са над 6000 лв. Все пак, ако бяха 600 - 700лв, Алекс сигурно щеше да каже. Зъбите на Алекс са станали чудесни, но това не е по джоба на всеки. Дай боже всекиму да може да си позволи такова лечение ;)

  81. Maria Dimova

   Здравей, Алекс, може ли да споделиш марката на избелващия гел?

  82. Лияна Лилчева

   16:25 и аз имах същата ситуация, но с апаратче. :)

  83. neda nedeva

   Каква беше цената аз мислех да си слагам брекети но това ми изглежда по добре

  84. Диана Василева

   Здравей, Алекс, много полезно беше клипчето, но може ли да споделиш каква беше цената на твоето лечение?

  85. TEDI T.I

   Kolko struvat??

  86. TEDI T.I

   Bravo blagodarq za informaciqta PREKRASNA si

  87. Ventsislav Danailov

   Аз нося съшто брекетй мног ме кефят и ги носяа вече 7 месеца

  88. Krasi Todorova

   Mn qko video obicham vi mn ❤❤😘😘😘😍

  89. Вероника Женилова

   Алекс аз също съм носила брекети преди години. И забелязвам че отново се е получило разместване. Въпроса ми е, фъфлеше ли докато беше с тези неща на зъбите?

  90. Деница Ганева

   Всички въпроси свързани с цената нямат отговор?Явно има интерес,но не е по джоба на всеки

   1. Martin Ivanov

    Тя откъде да знае ква е цената?! Да не мислиш, че ги е плащала?! Тя може да каже колко е платил зъболекаря, за да го рекламира!

  91. Veneta Geshkova

   Страхотни стееее💖

  92. Теодора Найденова

   Явно цената е тайна 😂

   1. Elena Todorova

    Потърсете се в интернет. Предполагам, че във ,,рекламно'' видео няма да се покажат цените, първо, защото целта е доктора на място да прецени, какво е лечението, а второ, че всеки зъболекар, доктор, ортодонт и т.н има различен ценоразпис.

  93. Ivo Ivanov

   Изключително полезно видео!!! И аз обичам да ходя на зъболекар!!

  94. Ивон Стоянова

   АЛЕКС тъй като съм на път за шини , но ти ме разобеди , защото имам същия проблем . Колко лева излезнаха лайнерите + ритейнерите и прегледите пастата за избелване Абе въобще целия процес . Мама се съгласи разгледахме всичко но може ли сумата .??? Пс уникална усмивка уникална дама Обичам те ❤️😯😁❣️

   1. Denitsa D.

    Хората пишат, че излиза между 3 и 6 хиляди

  95. Katrin Ivanova

   Много полезно и добре направено видео! Благодаря!🙂🥰

  96. Raq Jeleva

   Ако не е тайна може ли да споделиш колко ти излезе всичко.

  97. Liliya Vasileva

   Клипът е много полезен, но роклята ти е изключително къса като за посещение при зъболекар...

   1. Джиджи Pppp

    Добре бабо 😄

  98. Ivan aleksandrov

   Zdravei , az jiveeq v Germania ot 6 Godini i sam se vaspolzval ot tesi "LAINERI" Da naistina shte ti ispravi ZUBA ili ZUBITE... No problema im e che nqma da ostanat taka za postoqno ti trqbva tezi LAINERI da gi nosish i nakraq nqma da se zadarjat ... :(.. Na men sa mi go kazvali sushtoto no ne sam vqrval se pak uspeh Aleks ... Gledam mnogo chesto ot Vidiqta ti i moga da ti kaja che mnogo te haresvam i teb i Dani .. Budete zaedno i shtaslivi zashtoto go zaslujavate .

   1. Borqna Borisova

    @Ivan aleksandrov taka li interesno znachi po dobre.v Bulgariq tuka nqma smisul .Mnogo blagodarq

   2. Ivan aleksandrov

    @Borqna Borisova Zdraveite , ne e taka cqlata suma sama trqbva da platite.

   3. Borqna Borisova

    Zdravei az sushto jiveq.vuv Germaniq i neznam.dali tuk.e.po evtino ili v Bulgariq da si sloja Alaineri tuk.v Germaniq.znam.che polovinata cena.az si plashtam a.drugata AOK taka li e mersi

  99. Васил Борисов

   Много яко, но за хора с пари, иначе резултатите са страхотни, ти си прекрасна, самата процедура изглежда лека и те наистина не се забелязват, не звучи да ти променят и говора. Щеше да е страхотно всички хора да имат възможност да лекуват здравословните си проблеми при такива професионалисти и с такива иновативни средства.

   1. Valq G

    Вие луди ли сте не са толкова скъпи

   2. Crypto Escobar

    @Zhivko Stanev които нямат същите способности/ефект/прецизност и са подходящи за по-леки случаи. Алекс вероятно можеше да се справи и с българските, но хората не трябва да се залъгват, че бг алайнърите са реален конкурент/заместител на Инвизалайн. Едното се изчислява от сложен алгоритъм, подплатен от солидна база данни, а другото се изчислява от зъботехничката леля Гичка. Естествено за леки случаи сигурно ще е ок.

   3. Zhivko Stanev

    Цената е висока, ако държиш да ползваш американските инвизалайн. Иначе в Дентапрайм слагат такива прозрачни алайнери и цената е от 690 лева на челюст.

  100. Рая Костадинова

   Аз също нося Invizalgn на 04.03 ще стане 1година от както ги нося

   1. Рая Костадинова

    @Kristina Vasileva Може на разсрочено плащане има ортодонт в София и Пловдив за други градове не съм сигурна.

   2. Kristina Vasileva

    Те имат функцията на брекети ли? Аз имам ретинирани кучешки и трябваше да започна лечение, но ми се отложи лечението заради мерките за Ковид. Сега съм в Германия и си търся добър ортодонт. Чух за лечението с Invisalign..., но не знам много.