МЪЖКИ РАБОТИ - 1г. СЛЕД ПРИСАЖДАНЕТО НА КОСА / БИЗНЕС / ФИТНЕС

127 хил. показвания220

  Привет на всички!
  Реших да направя нова поредица в нашия канал, която кръстих символично "Мъжки работи". В нея ще споделям мнението си по различни теми, които засягат мъжете. Разбира се, дамите също могат да се чувстват поканени :))

  В днешното видео ще споделя с вас искреното ми мнение за крайния резултат на трансплантацията на коса, която си направих преди точно 1 година.
  Ще ви разкажа и малко повече за бизнес начинанията, които започнах да реализирам от началото на годината. Едно от тях е с моя приятел Дзами, а другото се нарича "Нищо" и в него също имам партньор - Миро, с когото ще развиваме този проект.
  Накрая ще споделя повече подробности за моя 90 дневен хранителен и тренировъчен режим, кое мобилно приложение ползвам като треньор и диетолог, както и какви хранителнио добавки приемам в момента.

  Абонирайте се за BGclip канала ни: bgclip.info...

  TikTok Петканови: www.tiktok.com/@petkanovi
  Instagram Дани: daniell_pet...

  Всяка седмица ново видео!

  Публикуван на преди 2 месеца

  Коментари

  1. Nikolay Kolev

   Мъже се карат или са пари или за жени. По тия хижи стават сложни за обяснения неща :) акрофилия например ;)

  2. Usmen Yashar

   bgclip.info/run/gY-pja3JsIXO0II/video

  3. Антон Тодоров

   Защо се покри бе братле Любо Жечев чака отговори

  4. Веселина Андрязова

   Така, явно изобщо не си се разровил добре и не си се подготвил относно хранителните добавки и загубата на окосмение по скалпа ти! При много хора употребата на дори уж “безобидните” добавки косопада е един от “ефектите”. Когато нивото на хормони се повишава ( хормон на растежа) тестостерона намалява; а тестостерона понижи ли необходимия минимум - става дисбаланс и съответно идва косопада. Моят съвет е да си купиш тривитаминол от ветеринарната аптека, да го разредиш 1:1 с алкохол (ракия за предпочитане) и да си можеш скалпа два пъти седмично и да стоиш минимум час и половина с него; този продукт се използва за козините на овцете и конете и е безвреден, а ракията затопля скалпа и стимулира отварянето на фоликула и помага на витамините да подействат по-бързо. Няма да загубиш, в случай че опиташ - можеш само да спечелиш! След 6 месеца косата ти ще се е сгъстила и в това съм сигурна! Успех!

  5. Georgi Pavlov

   Пробвал ли си minoxidil на rogaine

  6. Georgi Georgiev

   Кой е българският лекар?

  7. Lyubomir Lyubenov

   Дани, жена ми каза ,че си природно тъп.

  8. Zahary Todorov

   Пак скрити реклами. Казвай ги тия работи бе пич. Не е честно спрямо аудиторията.

  9. Bell Nose

   Това е резултат от Esthetica (Операция Без Лекар) ! има добри лекари В Турция!

  10. KikoAlexiev

   Дани, не мога да намеря в търговския регистър информация за My body creator. В сайта на MBC също няма информация. Може ли дадеш малко повече инфо за тях? Кой стои зад тях/него?

  11. maximoff_CSGOworld

   Братле като човек който е преминал през такова нещо... в момента в който започна да описваш дилемата дали да си направиш операцията в България и, че въпросния лекар имал уау резултати (резултатите са му наистина УАУ) и наистина трябваше да се довериш именно на него,а не да правиш грешката с Турция.Не ме питай от къде знам за кой става въпрос,понеже по дадената от теб информация само един единствен човек прави такива невероятни чудеса и цената за графт съвпада именно с неговата.За съжаление аз направих същата грешка като теб, и вместo да отида при д-р Ц.З., се подведох по ниската цена и направих грешка... и между другото позволи ми да те поправя относно фразата ти,че нямало как да се направи толкова гъста както е била когато си бил на 15 или на 20г.. може да се направи ОЩЕ по гъста от тогава ;) И това може да го направи именно въпросния лекар на който не желая да пиша цялото име,но и двамата знаем кой е ;) Ако решиш да си правиш корекция, направи си услуга и ме послушай,довери се на него, той е човека ! Успех.

  12. hilievbg

   Аз си трансплантирах коса в същата клиника след като гледах видеото ти от март и вече 8 месец след процедурата резултата е много зле. Нямам абсолютно никакъв резултат и съм доста по зле от колкото преди трансплантацията. Хора не ходете в тази клиника. Ще съжалявате

   1. Bell Nose

    @hilievbg Първо все още не знаеш операцията извършена от техници там няма Спелиасти! искаш парите си обратно ...

   2. hilievbg

    Избрах Esthetica след много търсене защото по разни форуми говориха много добре за специалистите им. Решаващо беше видеото и решението на Дани та сметнах че са добри. Цената не е била фактор никога за мен. Но резултата за мен е ужасен.

   3. Bell Nose

    Това е резултат от Esthetica Турция , ако търсите евтина клиника ще имате евтин резултат и тези операции там са направени без лекар ..заслужаваш съжаление ..в Турция има добри лекари..

  13. Светослав Стоянов

   Дани Петканов няма комплекси, комплексите имат Дани Петканов!

   1. Georgi Angelov

    Има тежки комплекси

  14. Stanimira G

   Харесвам и теб и Алекс много,но най-много ви харесвам не външно или а за това че сте много естествени и двамата.Супер непринудени и показвате ‘реалното’ , а не лъскавото,тоест фалшивото - било в отношенията или др. Адмирации и продължавайте,защото това се цени много,розов живот няма или поне е по филмите. Това ме привлече и мен като ваш последовател - а именно искреността във всяко отношение! Продължавайте в същия дух,защото втори като вас няма ;)

  15. Martin Pingelov

   Казвай от коя клиника не си доволен, братчед

   1. Martin Pingelov

    Какво общо има това с името на клиниката, от която Данчо не е доволен?

   2. Bell Nose

    Esthetica ( операция направена от медицински сестри, а не от лекар)

  16. Mario Mitov

   Дани ти излезна страшна мастия и за пари ще ядеш лайна лъжец с малки топки си и жена ти друг ще я бута с такава мека китка

  17. Ivan P

   Здравей искам да те попитам коя е клиниката в Турция за пресаждане на коса мерси за отговора

  18. Alexander Panayotov

   Какаъв е този скункс

  19. Georgi Alexandrov

   Според мен инвестицията в автомобил е много по-важна от тази в коса, особено за мъж със семейство. Все пак в този автомобил возиш жената и децата и колкото по-сигурен и качествен е, толкова по-добре. А косата си е (основно) само за теб - на децата може да им повлияе косвено. Така че според мен си прав да предпочиташ да вложиш повече пари в автомобил, отколкото в КОЗМЕТИЧНА процедура.

  20. Aleksandar Shankov

   mnogo polezno Video blagodaria za sqvetite prodqljavai s videata s tep sme jiv i zdraf i mnogo uspah za napred

  21. Александър Бакърджиев

   По-добре си присъди малко мозък 😀😀😀

  22. nikolayyy

   Цена от 1400 евро за 4000 графта е направо абсурдно ниска. През октомври 2019 г. доктор Елза Банковска ми присади 750 графта по метода DHI в Солун за 1800 евро (те не падат под тази стартова цена). Около 90% от присадките оцеляха. Посоката на растеж е малко по-различна от тази на наличната вече коса, присадената коса е малко по-дебела и гъстотата не е като тази на наличната коса, но като цяло резултата е впечатляващ. При теб са нужни 3 сесии, за да постигнеш нужната гъстота. Лекарите все още не са единодушни по въпроса дали взетите от тила графти не се възстановяват във времето.

  23. Tatyana Marinova

   Дани, този Дзами не може да има позитивно влияние върху когото и да е било, нито върху публиката ти, нито върху теб. Колкото по-рано се дистанцираш от него, толкова по-добре.

  24. TB Tester

   Човек трябва да се обича такъв, какъвто е (за визията говоря). Тези пари биха могли да се инвестират в добро - дом за деца в нужда, организиране на курсове за нещо полезно, вдъхновявайки по този начин хора да се развиват и бъдат добре. Мислете какво ще оставите след себе си, а не колко косъма ще имате на веждата. Повърхностните работи не са нещо, с което човек би бил запомнен. Живял(а) сте достойно ако хората споменават за вас с добро докато и най-вече след като ви няма. ;)

  25. ivan ivanov

   Братле говориш глупости хората правят по 2 ,3 процедури за по гъста коса.

  26. zadimeno

   аз търся нещо за побеляваща коса

  27. Zakos

   Сериозен ли си кой те изълъга че като се земе се губи ? Ако беше така никой нямаше да има коса, косата постояно пада и на нейно място излиза друга (който се съмнява в това да посети на фризьор да го пострижат с еднаква дължина след няколко месеца да си провери под бритона и на други места сам ще се увери че има косми с дължина 3-4 пъти под основната ...не говорим за мъх а за коса сантиметри по къса от основната дължина ) косата пада порди няколко причини тоест тя не пада тя престава да се регенерира и да излизат нови косми на мястото на падналите това е - генетична разположеност,хормонален дис баланс ,забавяне на метаболизма с годините ,кожни проблеми,ето защо може да не се згъсти ако се присади ще дам пример ако имаш почва(кога на главата) която е изсушила едно лале(косам луковица) и да пасадиш друго пак ще исъхне .... затова трябва човек да се кунсултира да се намери причината (ако е кожен проблем хормонален дис баланс) и след това да се премхне ако е възможно, ако не поне да знае какъв реезултат да чака човек.Иначе евала че говори открито за проблемите си,според мен се е получил задоволителен резултат ! Дани ако четеш коментарите и мислиш за 2 процедура кожни пробреми по главата като пърхот лющене ,и колебани в хормоните да кажем дори и от хранителни добавки и тежки тренировки са доста зле за присадките .Успех с рубриката

  28. Desislava Rumenova

   🙂

  29. Alexander Natov

   По въпроса с косата...Много често се изпуска нещо много важно, когато се говори за косопада и това е нивото на тестостерон в кръвта на един мъж. Колкото по-високо е то/ вторични белези- силно окосмяване по тялото, плътен глас, лесно трупане на мускулна маса/, толкова повече склонността към косопад е по- голяма. И оттам е разликата в резултатите при присадената коса. Мъж с високи количества тестостерон е напълно възможно просто да не се хване при него, пример Уейн Рууни. А като си замислиш, че тренировките засилват по естествен начин количеството на тестостерона, дори и без химия това влияе...На практика при някои хора е трудно хем да са с хубави тела, хем да са с гъста и буйна коса😄

  30. Realistic Man

   Бати катила направо блок

  31. Еmil Еnev

   Кога ще си слагаш цици?

  32. Plamen Panev

   Дани, Дани.... това не си ти! Сега се мъчиш да станеш човека, който ще се хареса на женати. Даже се мъчиш да приличаш на нея с поведението си и купишщата задачи, които си поставяш. Пречупи ти психиката таз мома. Тц тц.... п.п. спирам да следвам и лайвавам

  33. jekit0ss

   С искреността си определено успяваш да накараш зрителите да те чувстват много близък. Аз също оплешивявам, но прическата ми е като на Johnny Sins хахахах (сети ли се сега?). Резултатът според мен е добър. Интелигентен човек си, което не ми се връзва с изреченията, свързани с Бог (който и да е той). Успехи в начинанията ;)

  34. Damyan Popov

   4100 присадки това е много коса! Аз имах сходен проблем и ми присъдиха 1000 графта.... С толкова много присъдена коса е нормално да имаш подобни очаквания, сега докторът в БГ (предполагам става дума за този в Овча Купел действително работи доста скъпичко, но имам приятели, които го направиха в Истанбул и са със супер резултат, Шарков във Vderm също е много добър...

   1. Floridd

    Привет! Познаваш ли някого, който е доволен от присаждане във Vderm?

  35. marted asddsa

   Какви мъжки работи са това? По-скоро хомо-работи.

  36. Asanko vlogs

   bgclip.info/run/iKmOh6GczJqwvXo/video

  37. спарко рко

   требваше да покажешъ отъ близо линията на бритона дали мокъръ и не да се види какъвъ е резултата

  38. bakzone1

   Awe, brat ti mrudna li we? C5, brat? Мега малоумно видео. Да го беше кръстил "Женски работи"

  39. Totko Ludnichkata

   Другият път да си присъдиш и мозък, само това ти липсва под косата. 💩🙂

  40. Georgi Dimitrov

   Присъди си топки паляк

  41. Slim Jones

   ⚡❄🌬🌊🌜💈🌁💒☁☀🌀🌈🔥💧⭐🌟⛅ *Бог прадэманстраваў сваю любоў да нас, паслаўшы свайго Сына Ісуса Хрыста, які памёр і ўваскрос з мёртвых, каб даць нам жыццё вечнае.* *Ён таксама паабяцаў вылечыць ваша цела.* *(паглядзі ў неба і спытай у яго)*

  42. Sani Official

   Каква е цената на трансплантацията и къде точно се намира ???? 🤪

   1. Sani Official

    @Bell Nose Благодаря 🙂

   2. Bell Nose

    Това е резултат от Esthetica Турция , ако търсите евтина клиника ще имате евтин резултат и тези операции там са направени без лекар ..

  43. Bulent Halibram

   Нещо много кухо.

  44. Vasil Kostadinov

   Johny sins li hahah

  45. bobi bobi

   Мама модел изневерява ли ти често

  46. sasha solakchieva

   Звучиш като типичната кифла със силикон, ринопластика и още хиляда корекции по нея, която казва "ама вие най-добре се харесвайте каквито сте" -_-

  47. Niki Stanoev / Ники Станоев

   Идеалка си 👌😉 аз тепърва чакам да поникне реколктата ☺️ ще видим райграс ли ще е 🌱 или старото ми броколи 🥦 Поздрави за рубриката ! Мъжките работи трябва да се споделят

  48. Бсг Бсг

   Името на канала ми харесва най-много мамамуде(а)л и лудия репортер 😄Можеше да го наименовате и -Камила под камила и Обичам Райна като мед . Хяхахая. peace ✌🏼

  49. genataa 03

   Имаше една приказка -евтиното излиза скъпо

  50. Jeko Jekov

   Благодаря братле за обективното мнение. Следя темата за присадките откакто миналата година качи първия клип именно защото разчитах на това. Съвета ти е полезен и решаващ. Смело напред!

  51. Емин Ердинч

   Брат косата ОКЕЙ ама пипнеш ли тоя нос кариерата ти свършва. :D

  52. Ani Rizova

   Спрете да обвиняват Бог за всичко и в случая с косата ви! Вие сами сте си виновни, че сте стигнали до тук и сте нарушили природните закони за да ви се случи това! Вие не сте се родили плешиви нали, за да твърдите, че така ви е отредено?!

   1. Ani Rizova

    @Любослав Трайков глупавия сте вие, след като не разбирате за какво говоря!

   2. Любослав Трайков

    Много сте глупава. Какви природни закони са нарушени?

   3. Ani Rizova

    Който, каквото направи, за себе си го прави !

  53. Антони Чолаков

   Мисля, че трябва да се обърнеш към Жоро Игнатов по първия казус.

  54. v d

   kajete imeto na doktora v Bulgaria pleas!

  55. Янина Драгиева

   Данка, Данка, как са те убедили, че си “виновен”. Няма лошо да тренираш и да се развиваш, но много ме е яд нак винаги по-умните отстъпват, буквално. Ти си много по-голям капацитет във всяко отношение, а във въпросния казус с апартамента беше на 100% прав. Това, че Алекс в момента е топ не е особено важно, защото тя самата осъзнава, че това няма да е вечно, а ти си умен, забавен и говориш добре. Това няма да изчезне, само може да се развива. С плочки и без плочки няма да станеш по-як. Не започвай да ставаш като всички. Хубавото ти беше, че си истински, че си грижовен баща и, че си остроумен, а повечето са просто с мускули. Успех, все пак!

  56. IshiAza Ishev

   Комплексар - плешив, лайнар.

  57. gpal

   брат,действай си твоите неща. Не говори глупости на хората за тренировки и за хранене. Косата е перфе иначе, не го мисли:)

  58. Biso Nikolow

   Тонкин ти ли си

  59. Aleksandar Dimitrov

   В България са ти искали 20 бона. Ти отиваш в Турция , където е струвало 3. Беше пределно ясно, че резултатът няма да е добър

   1. Bell Nose

    Но отидете лекари не евтини клиники като Естетика Клиника в Турция!

   2. svetite.memenca

    @Aleksandar Dimitrov тука ще му вземат 1000пъти повече пари и ше се осерат... Докато там за същите пари не за 1300евро ами големи пари... Ще го направят като, че не е имало трансплантация

   3. svetite.memenca

    @Aleksandar Dimitrov е аз какво казах бе пич, чете ли въобще

   4. Aleksandar Dimitrov

    @svetite.memenca не си запознат много. Турция е известна с развита медицина, да. Но тя е известна с това благодарение на хубавите клиники. Той е отишъл в някаква на случаен принцип, просто защото цената е евтина. Причината никой да не идва да си присажда в България е, че ще му излезне доста по-скъпо.

   5. svetite.memenca

    А ти в реалност мислиш ли,че ако беше дал наистина едни големи големи пари,което значи да отиде в наистина хубава клиника нямаше пък да станат нещата както трябва.Турция е известна с развитата медицина,а ние май не сме.Колко хора избират там да се оперират и лекуват,също и да си присаждат коса,пред България.

  60. L D

   Най гадното нещо на света е да си Плешив и Беден -:)

  61. Dumb Productions

   Страхотно видео, браво!

  62. Plamen Vasilev

   1300 euro за 65-70% ефект пред 12000 евро за 90% желан ефект. Аз бих избрал първото, въпреки, че нямам нужда от такава интервенция. А парите вместо в коса и кола ги инвестирай, та след години да си живееш добре на старини.

  63. Mustafa Selim

   Dani mai mai ot nishto iskash da napravish nesto i to po dumite ti s prisajdaneto 1600eevro ili 20000bg v bg radvai se che imash se pak kosa za tolkova mako pari a ne naduhvai horata da plastat poveche tozi klip naistina e edno NISHTO ne stavash budi sebe si kuvto beshe patkan takuv

  64. cs

   мушеник

  65. Daniel Dimitrov

   Адаш , мисля че беше казал ,че си ползвал миноксидил . Не спомена финаснерид . Със сигурност поне си чувал за него. Има доста писано в нета , но е преувеличено. Въпроса ми е дали си го ползвал ?

  66. Tony Borisov™

   Това за протеина веднага след тренировка е мит, няма да избяга анаболия прозорец :D

  67. Dinko Dinev

   Дани, ползвал ли си шампоани против косопад след трансплантацията, тъй като тя продължава да пада така или иначе?

  68. Stefan Gospodinov

   Евала прическа

  69. Stanislsva Teneva

   Плешиви мъже ...нещо ужасно...разбира се че е хубаво да си сложиш коса...

  70. Magdalena Pavlova

   Дани, ти да не би да вярваш в Бог? Защото на няколко пъти го спомена и ми стана интересно да попитам. 😊

  71. Nicole Dobreva

   Дани, ти си симпатичен и интелигентен мъж. Недей да се подценяваш. Чаровен си, според мен всичко ти е супер.

  72. Anelia Gospodinova

   Дани, много си прав. Радвам се, че толкова откровено говориш за операцията си. Това остава за цял живот и не бива да се бърза и да се пести на всяка цена. #MrRolandas канала, който щеше да ти спести главоболия, и би могъл да спести на много хора. Там той говори за абсолютно всичко свързано с косопада и ресторацията на коса. Ако смяташ да си правиш втора операция те съветвам да изгледаш няколко видеа преди да се спреш на доктор. Успех!

  73. Jivomir Arabadjiev

   Абе,Дани имаш ли идея Боби Михайлов ,който знаем е с присадена коса ,къде е правил процедурата ,какъв метод и т.н ,защото при него ефекта е уау,явно има наистина ефективни методи ,до колкото съм чувал навремето Боби е дал около 50000 лв за тази коса

  74. IVD

   Точно вчера се бях сетил и се чудех кво ли е станало с косата ти..

  75. Black0 Black0

   Дани , аз преди 6 месеца бях в Истанбул ... платих 3000 евро в друга клиника , но при мен резултатите само за половин година са много добри.

   1. Rosen Velikov

    @Black0 Black0 Благодаря ти за отговора!

   2. Black0 Black0

    Да , няма проблем, клиниката е Turhair при д-р Демир .

   3. Rosen Velikov

    Да, би ли отговорил, в коя клиника си бил? Благодаря

   4. Vasil Pachev

    Коя е клиниката?

  76. maryoman1

   Като немаш коса, носи шапки!

  77. Любослав Трайков

   Дани, понеже и аз се интересувам от присаждане на коса и то доста ще ти кажа моето лично и искрено мнение. Надявам се да не те обидя, но резултатът определено не е задоволяващ. Цената, която споделяш може и да звучи висока за някои хора, но за такава процедура е наистина малка. Хирургът е от изключително значение, също това дали работи сам или с асистенти. Понякога самите асистенти са не дотам сръчни, прецакват самите графтове и т.н. Един Бербатов например, който също е с присъдена коса и бих казал, че първоначалното му състояние беше като твоето, сега се радва на един наистина много добър резултат, но там е ясно, че са хвърлени изключително много средства. Моят съвет е да използваш и продукти за коса като вакса, фибри и т.н., които придават допълнителна гъстота на косата чисто визуално. Иначе има лекарства като финастерид, но те вече оказват влияние и на други неща като потентност и т.н.

  78. Lazar Galabov

   И аз бях при доктор Зарев,цените са големи но префесионализма му си личи от далеч.Той също спомена изкушаващите цени в Турция,даде и теб за пример даже :D, и ме посъветва да не ходя там и да не си губя ресурси от косата.Така че ако някой ден събера сумата,ще е при него.Евтиното винаги излиза по-скъпо :)

  79. Kostadin Filev

   Тя плешивостта му е най - малкия проблем на тоя :Д:Д:Д:д

   1. I Love Girls

    Абсолютно, добре, че гада е направил дете на Алекс, иначе е чао.

  80. Krasi Y.

   Напротив. Хранителните добавки изобщо не са неизменна част за постигането на една добра форма. С качествена храна можеш да си набавиш всички аминокиселини/витамини= А относно протеина, той е изграден от аминокиселини, което обезсмисля приема на бцаа. Иначе браво за трансформацията и физически и психически

  81. Ivan Georgiev

   Дани страхотен си косата е добре смисъл не нужно да е толкова гъста добре много се радвам че направи клип и каза това всичко евала браво 😀😀😀😀😀😀😀😀

  82. Violeta Georgieva

   наистина изглеждаш по-свеж

  83. Vesi Georgieva

   Дани , ти си ми ТОПА

  84. Iliyana Michevska

   Дани, супер си! Какъв ти е тренировъчния сплит?

  85. SNikollaewa

   Приложението все още не работи с App Gallery на Huawei 😔

  86. Jiwko Rumenow

   Dai edin suvet za mastorbaciqta

  87. IliAna G. Gerenska- Gosheva

   Дани... Лично аз мисля, че има огромна разлика! Косата ти изглежда страхотно! Може би защото си имал очаквания и после затова си разочарован... Съпер си !!! И моят баща е плешив и моят съпруг е плешив... здраве да е... обичам си ги такива каквито са ;)

  88. Кристофър Стоянов

   Какво стана с ДДС подкаст

  89. Ася Янева

   А защо спрахте DDS,беше забавно...?!😊😊😊

  90. Emo Julianov

   Можеш да се изкефиш 😉, защото видеото бе много интересно

  91. Kalin Daychev

   Zdrabey mozesh li da mi dadesh poveche info za prisazdaneto na kosata i kak da se svurja s teb ,blagodarq.

  92. Деница Димитрова

   Дани видях много хейт и убиди към теб по темата. Не им обръщай внимание. Най важно е какъв човек си. Няма нищо лошо в това да искаш да подобриш себе си и да не се страхуваш да го кажеш и покажеш. Продължавай да си така забавен и позитивен.

  93. Djimi Djimi

   Дани , човече не те бях гледал от декември месец , приличаш на някой юноша ( в добрия смисъл ) Продължавай!!

  94. Vanya Sasheva

   Дани, поздравявам те за новото ти аз, или по-точно за пробуденото такова! √ Не всеки съумява да се вгледа в себе си, да се вслуша и направи изводите - а и да бъде честен пред камерата, пред нас - твоите фенове!√ Така, относно косата - тя ти е супер, много мъже имат много коса, а под нея - куха лейка, тъпи и със самочувствие. (А и липсата на коса, ранната плешивост може да се дължат на ген, на високо съдържание на тестостерон, някои пък казват, че се дължи на повече мастурбация), но едно е сигурно: Дани, ти имаш чар, интелект и прекрасно чувство за хумор! Говориш за нещата открито и без притеснения. Верен и всеотден съпруг, страхотен баща, НАШИЯТ, ЛУДИЯТ РЕПОРТЕР и влогър - човекът, който умее да създава достатъчно информативно, полезно и забавно съдържание. Това е моето мнение - бъди си ти, човекът с висок тонус, с нов и интересен бизнес, с желание за самоусъвършенстване и нестихващо развитие! Бъди здрав! Благодаря ти за това споделяне! :)))

  95. Erol Zakirov

   Като не се харесваш пробвай пак с присаждането при друг доктор. Имам позната в Турция , която работи в такава клиника и наистина резултата от човек до човек се различава и при някои се налага повторно и така :) успех

  96. Aleksandra Arabadjieva

   ❤️

  97. Juliana Antova

   Дани, привет! Явно съм изпуснала момента с корекцията в разстоянието между зъбите.Как го постигна? Може би предстои видео? Мерси! :)

  98. Albena6677

   Аз мисля,че трябва само да си изравниш зъбите,за по-хубава усмивка,иначе всичко друго ти е наред и си хубав атлетичен ,висок,елегантен,умен и всеотдаен мъж!,👌👍❤️А относно косата,казах ти да дойдеш в Холандия да си присадиш.Същата клиника има клон и в Турция,но са много големи специалисти.Тук в Холандия всички футболисти и телевизионни звезди си присадиха при тях коса! Тук е същата цена!Ако се решиш лично ще те заведа в клиниката!

  99. noT pRo

   Поговори за мастурбацията

   1. Mama Model & Ludia Reporter

    Това си е добра тема ;))